Plastica

Wij bieden een ruim assortiment Rockpanel Colours, Metals en Chameleon.

Plastica

Plastica Cape Cod

Laat je gevel naadloos aansluiten bij de omgeving. Of leg duidelijke accenten in een stedelijke context. Bij het ontwerp van uw gebouw ben je totaal vrij, ook wat de kleuren betreft. Voor een kleurvast decoratief statement is Rockpanel Colours de perfecte keuze. Het complete Rockpanel Colours assortiment bestaat uit Rockpanel Standaard en Special kleuren. Daarnaast is vrijwel elke andere RAL / NCS kleur leverbaar vanaf 100 m2 per kleur.

Rockpanel Colours

Plastica

Plastica Massief NT

Met Massief NT kies je voor gevelbekleding die jaar in jaar uit mooi blijft. Sterker nog, Massief NT biedt 10 jaar garantie, óók op de kleur. Maar dat is nog niet alles. De kunststof gevelbekleding is namelijk standaard PEFC gecertificeerd, wordt standaard uitgevoerd in Euroklasse B, is weersbestendig, voorzien van een sterke acrylaat toplaag en altijd dubbelzijdig te gebruiken. Daarnaast is Massief NT in 4 standaard formaten verkrijgbaar en eenvoudig te bevestigen met de bijbehorende bevestigingsmaterialen.

Rockpanel Metals

Rockpanel

Rockpanel Chameleon

Met Rockpanel Chameleon maak je van je gebouw een blikvanger die constant verandert, maar altijd opvalt en inspireert. Rockpanel Chameleon voegt een tikje magie toe aan je gebouw en zal absoluut de aandacht trekken.

Rockpanel Chameleon

Waarom Michon?

Grote voorraden, snelle levering

Communicatie is onze grote kracht; direct en transparant. Samenwerken met Michon betekent heldere afspraken en korte lijnen. Wij zijn trots op ons goede reputatie in de markt en werken graag samen aan een gezonde relatie met onze klanten en leveranciers.

# jaren ervaring
# medewerkers
# producten
# projecten

Even sparren?

Ons verkoopteam staat voor u klaar!