Michon is uw professional als het gaat om dak en gevel montage. Michon is actief in het leveren en monteren sinds 1980. We zijn al meer dan 30 jaar een begrip in geveltechniek. We zijn betrouwbaar en deskundig en staan voor u klaar met raad en daad.

Betrouwbaar en deskundig, daar staan wij voor.



Naast het leveren en monteren van gevelbekleding is Michon de oudste zelfstandige dealer van Etex (Eternit). Wij zijn gestart als Etex Service Center met als doel de dealers van Etex optimaal te bedienen als het gaat om snelle leveringen, al dan niet bewerkt.. Wij beschikken over een eigen zaagcentrum, zeer speciaal voor het verzagen van vezelcementproducten van Etex. Michon is VCA en FSC gecertificeerd. Bekijk ook de historie van Michon BV

 

Wilt u meer weten over Michon? Bel ons gerust via 0347-320630.

Ons team

Wij staan voor u klaar met raad en daad! Onze medewerkers zijn gedreven en deskundig. Heeft u een probleem? Geen nood wij proberen altijd een oplossing voor u te vinden!

Certificeringen

Milieu en kwaliteit gaan hand in hand. Wij zijn FSC en VCA gecertificeerd. Onze materialen zijn bewust gekozen en van de hoogste kwaliteit. Wij beantwoorden eventuele vragen over dit proces graag.

Historie van Michon

Michon bestaat al 115 jaar! Michon is opgericht als familiebedrijf in begin 1900 onder de naam Asbestcementhandel Joh. Michon.  We zijn een van de oudste  zelfstandige Etex (Eternit) dealers van Nederland.