Rockpanel Chameleon

Wil je een gevel creĆ«ren die nog opvallender is? De mogelijkheden van patronen, perforatie, graveringen en andere eigenschappen zijn vrijwel eindeloos. 

Rockpanel Chameleon

Wil je een gevel waar iedereen maar naar blijft kijken? Rockpanel Chameleon voegt een tikje magie toe aan je gebouw en zal absoluut de aandacht trekken.

Met Rockpanel Chameleon maak je van je gebouw een blikvanger die constant verandert, maar altijd opvalt en inspireert. Bekijk de kleur van de gevel eens vanuit een andere hoek. De kleur is nooit hetzelfde, hoe lang je ook kijkt naar het gebouw. Afhankelijk van het perspectief en het zonlicht verandert het oppervlak van de Rockpanel Chameleon gevelpanelen.

Het geheim van deze levendige kleur is een speciale coating. Door de goede kleurvastheid heeft u jarenlang plezier van het indrukwekkende kameleon-effect. Wat ook vrij magisch is, is het hoge zelfreinigende vermogen en het feit dat zelfs graffiti verwijderd kan worden. Hierdoor zal je gevel met kameleon-effect er in de toekomst nog altijd zo prachtig uitzien als nu.

Materiaal en gebruik

De Rockpanel Chameleon platen zijn vervaardigd van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout.

De platen zijn geschikt als gevelbekleding, voor toepassingen rondom het dak en detailleringen.

Waarom Rockpanel Chameleon

– Standaard ProtectPlus
– Indrukwekkend kameleon-effect
– Een ware blikvanger
– Het oppervlak verandert continu
– Speciale coating met kristaleffect
– Zeer kleurvast
– Hoog zelfreinigend vermogen

www.rockpanel.nl

Rockpanel Chameleon