Rockpanel

Wij bieden een ruim assortiment Rockpanel Colours, Metals en Chameleon.

Rockpanel Colours


Laat je gevel naadloos aansluiten bij de omgeving. Of leg duidelijke accenten in een stedelijke context. Bij het ontwerp van uw gebouw ben je totaal vrij, ook wat de kleuren betreft. Voor een kleurvast decoratief statement is Rockpanel Colours de perfecte keuze.

Materiaal en gebruik

De Rockpanel Colours platen zijn vervaardigd van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout. De platen zijn geschikt als gevelbekleding, voor toepassingen rondom het dak en detailleringen.

Waarom Rockpanel Colours

– Uitstekende kleurvastheid
– Volledige vrijheid in ontwerp
– Groot aanbod van beschikbare kleuren
– Snelle en makkelijke installatie
– Geen speciaal gereedschap nodig

Rockpanel Metals


De industriële revolutie is al lang voorbij maar de stijl blijft en is populairder dan ooit. Zelfs woongebouwen krijgen al die ‘hardwerkende’ industriële uitstraling. Laat je gebouw extra glanzen en schitteren met de eigentijdse industriële afwerking van Rockpanel Metals gevelbekleding. Rockpanel Metals tovert met een glanscoating in het invallende licht unieke effecten op de gevel. Rockpanel Metals is beschikbaar in meerdere designs en geeft elke gevel een elegante, stoere uitstraling.

Materiaal en gebruik

De Rockpanel Metals platen zijn vervaardigd van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout. De platen zijn geschikt als gevelbekleding, voor toepassingen rondom het dak en detailleringen.

Waarom Rockpanel Metals

– Industriële afwerking van je gevel
– Elegante, stoere uitstraling
– Meerdere indrukwekkende designs
– Zeer onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken
– Zelfs graffiti kan verwijderd worden!

Rockpanel Chameleon


Wil je een gevel waar iedereen maar naar blijft kijken? Met Rockpanel Chameleon maak je van je gebouw een blikvanger die constant verandert, maar altijd opvalt en inspireert. De kleur is nooit hetzelfde, hoe lang je ook kijkt naar het gebouw. Afhankelijk van het perspectief en het zonlicht verandert het oppervlak van de Rockpanel Chameleon gevelpanelen.

Het geheim van deze levendige kleur is een speciale coating. Door de goede kleurvastheid heeft u jarenlang plezier van het indrukwekkende kameleon-effect. Wat ook vrij magisch is, is het hoge zelfreinigende vermogen en het feit dat zelfs graffiti verwijderd kan worden. Hierdoor zal je gevel met kameleon-effect er in de toekomst nog altijd zo prachtig uitzien als nu.

Materiaal en gebruik

De Rockpanel Chameleon platen zijn vervaardigd van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout. De platen zijn geschikt als gevelbekleding, voor toepassingen rondom het dak en detailleringen.

Waarom Rockpanel Chameleon

– Standaard ProtectPlus
– Indrukwekkend kameleon-effect
– Een ware blikvanger
– Het oppervlak verandert continu
– Speciale coating met kristaleffect
– Zeer kleurvast
– Hoog zelfreinigend vermogen

Waarom Michon?

Grote voorraden, snelle levering

Communicatie is onze grote kracht; direct en transparant. Samenwerken met Michon betekent heldere afspraken en korte lijnen. Wij zijn trots op ons goede reputatie in de markt en werken graag samen aan een gezonde relatie met onze klanten en leveranciers.

# jaren ervaring
# medewerkers
# producten
# projecten

Even sparren?

Ons verkoopteam staat voor u klaar!