Equitone Lunara

Zo tijdloos als de Maan, zo uniek als haar oppervlak.

Equitone Lunara


Geïnspireerd door de ruwe schoonheid van de satelliet van de Aarde, ziet het nieuwe Equitone Lunara gevelpaneel eruit als materiaal van een andere planeet. Het fascinerende oppervlak met onregelmatigheden doet denken aan het landschap van de Maan en moedigt architecten en designers aan om vooruitstrevende projecten te creëren. Laat je inspireren door het buitenaardse nieuwe gevelmateriaal Equitone Lunara.

Een speciaal ontwikkeld productieproces zorgt voor een buitengewone look en feel. De originaliteit van het vezelcementmateriaal wordt daardoor benadrukt en de Equitone Lunara krijgt een uniek karakter binnen de Equitone-familie. De in de massa gekleurde gevelpanelen worden gekenmerkt door oppervlakken en randen in identieke kleuren, waardoor een consistent en onmiskenbaar esthetisch geheel ontstaat. Het ruwe, ongepolijste oppervlak ziet eruit alsof het op natuurlijke wijze is ontstaan en nodigt uit tot aanraken. 

Afmetingen

– Dikte 10 mm
– Lengte x breedte (ongekantrechte plaatmaat) 1.220 x 3.050 mm
– Lengte x breedte (haaks verzaagd) 1250 x 2500 mm en 1250 x 3100 mm

Kleuren

Het afgewerkt paneel is weersbestendig. Natuurlijke kleurschakeringen en sporen van de mechanische bewerking van het oppervlak zijn eigen aan Equitone Materia. De plaat heeft een verhoogd risico op efflorescentie (uitbloeiing). Deze efflorescentie, alsook kleine zichtbare inclusies in het oppervlak van de plaat, worden niet aanzien als tekortkomingen.

LA 20
LA 60