Michon’s creatieve make-over voor 999 Games in Almere!

In een samenwerking tussen vakmanschap en verbeeldingskracht heeft Michon bv onlangs de gevel van het hoofdkwartier van 999 Games in Almere getransformeerd met de verlijmde wandbekleding “Natura”. Dit project combineert innovatief design met praktische toepassing, waardoor de externe esthetiek van het gebouw een opvallende metamorfose heeft ondergaan.

De keuze voor de “Natura” wandbekleding van Michon bv belichaamt perfect de speelse geest van 999 Games, een vooraanstaande Nederlandse uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen. Met een missie om plezier en verbinding te brengen door middel van spel, heeft 999 Games een breed scala aan titels uitgebracht die families, vriendengroepen en spelenthousiastelingen van alle leeftijden samenbrengen.

Door de verlijmde plaatsing van de “Natura” wandbekleding wordt niet alleen de gevel van het 999 Games-gebouw visueel verfraaid, maar wordt ook een uniek artistiek statement gemaakt. De natuurlijke kleurschakeringen, die versterkt kunnen worden door de oriĆ«ntatie van de plaat, de kijkhoek en de inwerking van licht en vocht weerspiegelen de diversiteit en het avontuur van de spellen die 999 Games aanbiedt.

Met deze opvallende make-over blijft 999 Games niet alleen trouw aan zijn eigen ethos van creativiteit en plezier, maar wordt ook de stad Almere verrijkt met een architectonisch accent. Een viering van zowel spel als design.

Interesse?

Bekijk meer info over de Equitone Natura producten.

Vergelijkbare berichten