Leveren en monteren

Michon is uw professional als het gaat om het leveren en monteren van A-merken gevelbekleding. Michon is een gecertificeerd dealer en aanbrenger van onder andere Etex (Eternit) en Trespa gevelbekleding. Daarnaast verwerken wij producten als Rockpanel, Werzalit, Non-Ignis en Xyhlo Biofinish. Voor productinformatie van deze gevelproducten verwijzen wij u graag naar de producten op onze site. Om u een kleine indicatie te geven van onze gerealiseerde projecten in Etex en Trespa of overige producten, verwijzen u naar ons projectoverzicht.

Michon is al 30 jaar actief in het leveren en monteren van gevelbekleding. Wij hebben daardoor alle kennis in huis om uw project succesvol te realiseren.  Om te voldoen aan de kwaliteitseisen zijn wij VCA en FSC gecertificeerd. Ook zijn wij in het bezit van een eigen machinale om o.a. grootschalig vezelcement producten te verzagen. U heeft hierdoor geen of vrijwel geen zaagwerk op de bouw en weinig ruimte nodig door de kleinere aanvoer van materialen. De kans op schade van de te monteren materialen neemt af en u kunt weer zorgeloos door.

onze eigen zagerij

Wij kunnen uw zaagspecificaties indelen in ons optimalisatiesysteem en de platen voor u op maat zagen. Na het zagen zullen wij de randen schuren en kunnen de panelen gemerkt worden aangeleverd.